Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ταινία βασισμένη στο Metro 2033 από την Gazprom Media

*
Η Gazprom Media ανακοίνωσε πως ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε μια μεταφορά του Metro 2033, την αρχική νουβέλα στη σειρά Metro που επίσης είδε και την κυκλοφορία ενός πετυχημένου videogame με το ίδιο όνομα, στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία είναι συμπαραγωγή των TNT-Premier Studios, TV-3 Channel και Central Partnership Film, θυγατρικών της Gazprom. Όπως μεταδίδει το Variety, η Gazprom Media σκοπεύει να ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στο 2020 με την πρεμιέρα της ταινίας να εκτιμάται για την 1η Ιανουαρίου 2022. Η Gazprom Media δεν έχει εικόνα για την παγκόσμια κυκλοφορία της ταινίας Metro 2033, όμως η επιτυχία των παιχνιδιών Metro καθώς και των βιβλίων αποτελούν το πράσινο φως για αυτή την κίνηση. Ο παραγωγός της ταινίας, Valery Fedorovich δήλωσε πως η ταινία αποτελεί ένα όνειρο για την εταιρεία που έχει στόχο να επενδύσει αρκετά χρήματα στην παραγωγή και προώθηση της ταινίας τόσο στη Ρωσία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.



Ο συγγραφέας των βιβλίων Dmitry Glukhovsky που πρόσφατα δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο επόμενο κεφάλαιο της σειράς παιχνιδιών Metro, είπε πως δέχτηκε με χαρά την προσφορά για την δημιουργία της ταινίας και μάλιστα ο ίδιος θα αναλάβει τον ρόλο του παραγωγού για να βοηθήσει στην δημιουργία της ταινίας τόσο με την εμπειρία του όσο και με την αγάπη του για το σύμπαν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*